Kultasuklaa

Punainen talo kätkee sisäänsä tehtaan, jossa suklaata valmistetaan kahdenkymmenenviiden vuoden kokemuksella, käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Tyylikkäiden suklaarasioiden, konvehtien ja suklaalevyjen lisäksi valmistetaan suklaan luonnollisista ainesosista myös luomu- ja raakasuklaita.

Vuosien varrella on syntynyt useita menestyksekkäitä tuotteita joiden suosio on jatkunut vuodesta toiseen. Kultasuklaa vastaa asiakkaidensa tarpeisiin ideoimalla suosikkituotteet usein ennen muita alan toimijoita. Näyttävästä tuotevalikoimasta löytyy käsintehty suklaaherkku jokaiseen kahvipöytään kruunaamaan niin arkea kuin juhlaa.

Käsintehty suklaa on myös arvostettu liikelahja, joka sopii käytettäväksi asiakastilaisuuksiin ja yritystapahtumien tarjoiluun. Tasokkaiden suklaisten liikelahjojen valmistus yritysten erilaisiin tarpeisiin on yksi yrityksen vahvuuksista ja Kultasuklaa tarjoaakin koko osaamisensa täydellisen suklaisen liikelahjan suunnitteluun ja valmistukseen.

Kultasuklaa on aidosti iittalalainen, Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani. Lasimäen myymälästä on mahdollista seurata myös tuotteiden valmistusta Kultasuklaan tehtaalla.
 

Avoinna

ma-la 10-18
su      11-18

Yhteystiedot

+358 10 423 2600

kultasuklaa@kultasuklaa.fi
Könnölänmäentie 2 D, 14500 IITTALA


Lisätietoa ja verkkokauppa:

www.kultasuklaa.fi

  

Iittalan Lasimäki

Könnölänmäentie 2
14500 Iittala
Info ja opastusvaraukset: p. 020 439 6230
iittala.museum@iittala.com


Kiinteistöosakeyhtiö Iittalan Lasimäki,
vuokrattavat toimitilat:
Heikki Aumo
heikki.aumo@riskconsult.fi
+358 40 747 6533

Lasimäen Kauppiasyhdistys © 2016