Tervetuloa
Lasimäelle

Kuinka pääsen Iittalaan

Iittala on erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, ja löydät sinne kätevästi sekä junalla että autolla. Helsingin ja Tampereen suunnista kulkeva taajamajuna pysähtyy Iittalan asemalla, josta on vain noin 700 m matka Lasimäelle, linja-autot pysähtyvät alle 500 metrin päässä ja Lasimäellä on myös runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Etäisyys Helsinki - Tampere -moottoritieltä (3-tie) on noin 2 km. Iittalan liittymästä noustua jatketaan suoraan kylän keskustaan, josta on opastus Lasimäelle.

Iittala sijaitsee 118 km Helsingistä, 25 km Hämeenlinnasta ja 55 km Tampereelta.
 

Aukioloajat

Lasimäki on avoinna ympäri vuoden ja liikkeet palvelevat kukin omaan tahtiin. Tarkista yrityskohtaiset tiedot toimijoiden omilta sivuilta.
 

Iittalan palvelut

Iittala on Hämeenlinnan kaupunkiin kuuluvan Kalvolan keskustaajama, noin 2500 asukkaan kylä, josta löydät esimerkiksi apteekin ja pankkiautomaatin. Iittalassa on myös monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, ja itse Lasimäeltäkin löydät paikan omien eväiden nauttimista varten sekä laavun.

Majoituspalveluita Iittalassa tarjoaa luonnonläheinen Jalavaniemen matkailualue ja Könnölän Matkailutila, jossa myös kokous- ja juhlatilat. Paikallista urheilua voi kokea Iittala-hallissa ja rauhoittumaan pääsee luonnon lisäksi Kalvolan kirkossa.

Lasimäellä asiakkaitaan palvelee lisäksi Tilitoimisto Raijaka, Parturi-Kampaamo Teija Eerola ja Kauneus Ateljé Eevakaisa.

 

 

Iittalan Lasimäki

Könnölänmäentie 2
14500 Iittala
Info ja opastusvaraukset: p. 020 439 6230
iittala.museum@iittala.com


Kiinteistöosakeyhtiö Iittalan Lasimäki,
vuokrattavat toimitilat:
Heikki Aumo
heikki.aumo@riskconsult.fi
+358 40 747 6533

Lasimäen Kauppiasyhdistys © 2016